Why should you be a mentor at Outgro?

Er du i tvivl om det at være mentor, er noget for dig? Eller i tvivl om du er dygtig nok til at være mentor for en, der er ældre end dig selv? Og tvivler du på hvad DU kan få ud af det?
Hos Outgro søger vi ikke eksperter, men folk med menneskelige færdigheder. Er du god til at lytte, åben og empatisk? Og har du lyst til at udfordre dig selv, samt sætte dine kompetencer i spil og hjælpe andre? Så er du den person, vi leder efter! 

Vi tror på at der er et uudnyttet potentiale i at matche dig og en mentee fra en ældre generation. Det klassiske mentorbegreb bygger på tanken om at erfaring gør dig til mentoren – vi tror i stedet på tanken om at den unge generation har nyttig viden, nye perspektiver og modet til at udfordrer folk med mere erfaring og høj faglighed, hvilket giver dem lige så gode forudsætninger for at være mentor. 

Fordelene ved at være mentor er mange, læs med her.  


Du udvikler dine faglige kompetencer


Som mentor udvikler og styrker du din egen faglighed ved at lære fra dig. Du bliver mere bevidst om dine egne kompetencer og får mulighed for at opdage nye sider af dig selv.
Udover at styrke dine nuværende kompetencer og opdage nye, udvikler du dine kompetencer som rådgiver og erfaringsdeler.
 


Du udvikler dine kommunikative evner

Som mentor er evnen til at lytte og nysgerrigt indgå i en dialog med din mentee grundlæggende for at skabe en god relation. Du får gennem jeres forløb rig mulighed for at træne og udvikle dine evner til at kommunikere, lære fra dig og bruge passende sprog til forskellige typer af mennesker. 


Du opnår ny viden og indsigt


Mødet med mentee fra en ældre generation, giver dig en unik mulighed for at få indblik i hvordan de, tænker og handler. Du får samtidig mulighed for at reflektere over, hvordan du selv agerer i udfordrende situationer. Derudover kan det at arbejde med andres karriere give dig ny indsigt og perspektiv på din egen karriere og faglighed. Jeres relation, giver dig mulighed for at lære den ældre generation bedre at kende og det kan hjælpe dig, når du fremtidigt skal søge job. 


Du udvider dit netværk og skaber værdifulde kontakter
 

Som mentorer får du mulighed for at skabe forbindelser til virksomheder, ledere og andre mentorer. Dine nye forbindelser kan være fremtidige kollegaer, venskaber eller chefer. 
Du indgår derudover i et team med andre dygtige mentorer, hvilket dig mulighed for at sparre om de udfordringer du møder men dine mentees, dine egne personlige udfordringer eller private emner. 


Bliv en del af vores team!

Hos Outgro er vi konstant på udkig efter interessante profiler til vores team. Vi håber at du, ligesom os, kan se værdien i at være mentor. 

Det mest værdifulde aktiv, når vi skal sparre og udvikle os selv, er mennesket – vi glæder os til at høre fra dig! 

Ansøg nu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Comment on this FAQ

Sign up for our newsletter

You decide what you want to receive!

Our newsletter includes:
– Nye kompetence områder.
- New services
– Kampagne rabat.
– Nye Artikler.

More pages:

Keep in touch

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: